Is je huidige auto toe aan vervanging en ben je aan het overwegen om toch voor een elektrische auto te gaan? Dan is de kans aanwezig dat je nogal schrikt van de aanschafkosten van zo’n elektrische auto. Deze kunnen nogal in de papieren lopen en natuurlijk wil je een nieuwe elektrische auto, geen gebruikt exemplaar. Het is dan goed om te weten dat je een elektrische auto ook kunt leasen. Wanneer je kiest voor private lease van een elektrische auto, heb je alle voordelen van het energiezuinig rijden in een schitterende BYD-auto, voor een vast bedrag per maand.

Wat is inbegrepen bij private lease bij BYD?

Bij private lease bij BYD is zo goed als alles inbegrepen. Denk dan aan wegenbelasting (per 2025), verschillende verzekeringen (inzittenden, WA casco), reparatie en onderhoud, vervangend vervoer en pechhulp in Europa, een eigen risico van € 300,00, afschrijving en rente én bandenservice.
Het enige dat niet is inbegrepen is het laden van de batterij en eventuele verkeersboetes die je oploopt door te hard rijden, fout parkeren, etc.

Wat kost private lease bij BYD?

De kosten van private lease van een elektrische auto bij BYD zijn van verschillende factoren afhankelijk. Zo zijn er verschillende modellen BYD waar je uit kunt kiezen, maar je kunt ook zelf de kleur van de auto en het interieur bepalen. Daarbij zijn de kosten afhankelijk van het aantal kilometers dat je op jaarbasis verwacht te gaan rijden. Rij je maar ongeveer 5.000 km per jaar of kom je aan de 30.000 km per jaar? Geef dit aan bij je aanvraag.
Ook de looptijd van je leasecontract is van invloed op de kosten. Je kunt al snel weten waar je aan toe bent door op de site de configurator in te vullen. Hou er wel rekening mee dat BYD altijd bij BKR zal checken of jouw leasecontract doorgang kan vinden.

Als alles gaat zoals je verwacht, rij jij al snel in zo’n fantastische elektrische auto van BYD!

Dit vind je ook leuk

Comments are closed.