Op pad gaan met het gezin is altijd leuk. Afhankelijk van hoe groot het gezin is moet hier wel een geschikte auto voor zijn. De kinderen veilig achterin en zelf natuurlijk genieten van de rust voorin.

Waar je ook naartoe gaat met het gezin: een weekendje weg, bingo spelen bij oma of iets anders. Je wilt de reis maken in een veilige en comfortabele gezinsauto. Dit zijn de beste modellen in 2022.

Volkswagen Multivan T7

Ideaal voor grote gezinnen. Iedereen kan comfortabel plaatsnemen in deze gezinsauto. Sinds 2022 is er een volledig nieuw design. Het is nu een echte personenauto in plaats van een omgebouwde bestelbus. De Volkswagen Multivan T7 is een zevenzitter met mega veel ruimte. De stoelen zitten lekker, de afwerkingen zijn geweldig en de auto heeft een plug-inhybride aandrijving. De Multivan is erg zuinig. 1 op 20 is haalbaar met de auto.

Ford Focus

Een auto die al tientallen jaren populair is bij gezinnen en bedrijven. De Ford Focus heeft een volledige make-over gekregen en ziet er een stuk stoerder uit. De complete gezinsauto is voor de kleine tot middelgrote gezinnen. Alles wat je nodig hebt zit in de auto en samen met een fijne directe besturing valt alles snel op zijn plek. Het grootste pluspunt: een ruimte onder de laadvloer in de kofferbak. De voering is waterbestendig dus je kan er van alles in opbergen.

BMW X1

Als je wat meer geld te besteden hebt is de BMW X1 een prima gezinsauto. Je hebt veel ruimte zowel voor- als achterin. Het uiterlijk van de BMW X1 is natuurlijk erg mooi. Samen met een premium uitrusting beleef je de beste autoritjes met het gezin. De auto heeft een 228 pl turbogeladen 2.0 liter viercilinder benzinemotor. Dit zorgt voor een soepele rijervaring. Je kan kiezen of je de auto met voorwielaandrijving, vierwielaandrijving of plugin hybride wil.

Skoda Octavia Combi

Terug naar de betaalbare gezinsauto’s. De Skoda Octavia Combi doet al jaren mee, maar had ook echt een nieuwe look nodig. Dit is gebeurd. De auto ziet er prachtig en stoer uit. Een ruime kofferbak, stralend interieur en de fijne rijeigenschappen maken samen de ideale gezinsauto. Wanneer je vroeger Skoda zei, dacht iedereen ‘oh een saaie auto’. Daar is volledig verandering in gekomen met het nieuwe spannende uiterlijk en de spectaculaire koplampen.

Dacia Jogger

Ken je de Logan MCV nog? Daar is de Dacia Jogger de opvolger van. Grote gezinnen hebben enorm veel aan deze auto. Het is namelijk een van de betaalbaardere gezinsauto’s. De prijzen beginnen vanaf 18.000 euro. Voor dat geld krijg je 7 zitplaatsen en enorm veel ruimte achter in de auto. De stoelen kunnen ook uit de auto gehaald worden als deze overbodig zijn. Dan komt er een gigantische kofferbakruimte van 708 liter tevoorschijn.

Citroën C5 X

Als laatst zijn we aangekomen bij de Citroën C5 X. Het is een hoge station auto wat instappen erg fijn maakt. De auto is gemaakt om de passagiers het zo comfortabel mogelijk te maken. De auto zit bomvol luxe die de kinderen op de achterbank goed kan vermaken.

Dit vind je ook leuk

Comments are closed.