Vraagt u zich af wat de beste manier is om uw schadeauto te verkopen? Lees dan dit artikel en ontdek de mogelijkheden. In dit artikel bespreken we verschillende mogelijkheden voor het verkopen van uw schadeauto. Op deze manier achterhaalt u de mogelijkheden en kunt u besluiten welke verkoopmethode het best bij u past.

We gaan in dit artikel in op:

  • Verkopen via een advertentieplatform
  • Tweedehands auto via autodealer verkopen
  • Auto verkopen via gespecialiseerde opkoper

Verkopen via een advertentieplatform

Via tal van verschillende advertentieplatformen is het mogelijk uw auto te koop aan te bieden. Denk aan Marktplaats, Speurder en Autoscout 24. Via dit soort platformen kunt u gratis of voor een kleine vergoeding een advertentie plaatsen. Vervolgens krijgt u allerlei aanbiedingen en kunt uw auto vervolgens verkopen wanneer u een akkoord bereikt. Vaak is het niet inzichtelijk aan wie u uw auto precies verkoopt en blijkt het lastig om het juiste bedrag voor uw auto te ontvangen.

Tweedehands auto via autodealer verkopen

Wilt u een tweedehands auto via de autodealer verkopen? Dan wordt er vaak geen eerlijk bedrag voor uw auto betaald. Vaak niet door de kwade wil van een autodealer, het heeft te maken met focus. Een autodealer is vooral gefocust op het verkopen en niet op het inkopen van auto’s. Door het verschil in focus kan vaak geen eerlijke prijs voor uw auto worden betaald en is het lastig de waarde van uw auto verzilverd te krijgen.

Auto verkopen via gespecialiseerde opkoper

Zoekt u een partij die zich uitsluitend in het inkopen van auto’s heeft gespecialiseerd? Dan bent u bij Kapotteautoverkopen.nl aan het juiste adres. Zij kopen auto’s in vanaf bouwjaar 2003 van alle merken en types. Heeft u een auto met veel schade of defecten? Dan kunnen zij nog steeds een eerlijk bedrag voor uw auto betalen.

Doordat Kapotteautoverkopen.nl vooral auto’s voor de export inkoopt kunnen deze auto’s voor een voordeliger tarief in het buitenland worden gerepareerd. U ziet dit terug in de bedragen die via deze website op auto’s met schade of defecten worden geboden. Wanneer u kiest voor de inkoopservice van Kapotteauto-verkopen.nl doorloopt u de volgende stappen:

  • Allereerst wordt de waarde van uw auto ingeschat. Dit wordt gedaan naderhand van de aangeleverde gegevens. U kunt uw kenteken achterlaten via de website of relevante gegevens los via het inkoopformulier delen.
  • Zo snel mogelijk komen zij bij u terug om de waarde van uw auto kenbaar te maken.
  • Wanneer u akkoord gaat met het bod op uw auto wordt er direct een afspraak gemaakt om uw auto op te halen.
  • Bij het ophalen van uw auto wordt er direct contant of per bank betaald. Het inkoopproces is volledig vrijblijvend. Wanneer u zich niet kunt vinden in het bod op uw auto kunt u er dan ook kosteloos afstand van doen.

Dit vind je ook leuk

Comments are closed.