Het kan behoorlijk tijdrovend zijn om je gereden kilometers bij te houden en vaak kun je de tijd beter gebruiken voor andere werkzaamheden, maar voor een werkgever is het toch erg belangrijk om dit goed bij te houden. Er zijn verschillende manieren om zo nauwkeurig mogelijk je kilometers bij te houden.

Apps voor het bijhouden van je kilometers

Omdat tegenwoordig zo goed als iedereen wel een smartphone heeft is het zinnig om eens in de diverse apps te duiken die de kilometers bijhouden. De belangrijkste eis waaraan een app moet voldoen is dat je er niet veel werk aan hebt en dat het klopt. Er hoeft maar iets kleins af te wijken wat ervoor kan zorgen dat de hele betrouwbaarheid van het systeem in twijfel getrokken kan worden. Dit is meteen het grote nadeel aan de verschillende apps die een programma hebben ontwikkeld voor de kilometerregistratie.

Ingebouwd systeem voor de registratie van kilometers

Wat beter werkt dan de beschikbare apps is een ingebouwd systeem voor de kilometerregistratie. De coordinaten van het voertuig worden elke 5 seconden geregistreerd, waardoor de afwijking tussen de daadwerkelijk gereden kilometers en de gerapporteerde kilometers minder dan 2% is. Naast de nauwkeurigheid is het gebruik van zo een systeem ook tijdbesparend en betrouwbaar. Er kan op deze manier veel tijd bespaard worden aan administratie en u kunt als werkgever zijnde altijd de locatie van uw medewerkers inzien. Dit kan erg handig zijn wanneer er onverwachte bezoeken gepland moeten worden. Het is dus aan u om te kiezen voor een van de apps of een ingebouwd systeem. Het belangrijkste is dat de kilometers goed geteld worden!

Dit vind je ook leuk

Comments are closed.