Op Autoverleden.nl kunt u alle belangrijke informatie van een auto ,zoals schades in het verleden, opvragen.

Als u een tweedehandse auto koopt, wilt u wel graag belangrijke zaken van de auto weten zoals of de auto schade heeft gehad in het verleden, en of de kilometerstand wel klopt. Op de website www.autoverleden.nl zijn belangrijke zaken als schadeverleden, kilometerstand, aantal vorige eigenaren en de waarde van de auto na te gaan.

Als de auto bijvoorbeeld schade heeft gehad, dan kan uw veiligheid in geding zijn, of dat u extra kosten in de toekomst moet gaan maken. Een voorbeeld is dat na schade, de wielen van de auto niet meer helemaal recht kunnen staan, wat als consequentie heeft dat ze meer slijten. Ook is het zo onveilig om mee te rijden. Denk maar aan een stortbui.

Er zijn zelfs extreme gevallen, waarbij auto’s total loss waren, waarvan van 2 auto’s er weer 1 gemaakt is. Dit gebeurt als de achterkant nog goed is bij de ene, en de voorkant goed bij de ander. De voor en achterkant worden dan aan elkaar gelast en je hebt weer een auto. Bij de duurdere modellen is dit heel winstgevend. Ik denk niet dat iemand zich echt veilig voelt in zo’n auto.

Des te meer dat informatie over een auto en zijn schadeverleden zeer belangrijk is.

Dit vind je ook leuk

Comments are closed.